IMAO JE I POMOĆ

Čak se i Luis Enrique smijao kako se 'izvukao' na pitanja o Kylianu Mbappeu

05.03.2024 u 09:21

Bionic
Reading

Nogometaši PSG-a večeras od 21 sat u San Sebastianu igraju uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka, a u okršaju protiv Real Sociedada brane prednost od 2:0 iz prvog sraza

Jedan od strijelaca u prvoj utakmici igranoj na stadionu Park prinčeva bio je i Kylian Mbappé. No, u međuvremenu, svijetu je objavljeno kako ovaj francuski nogometaš po okončanju sezone seli u madridski Real. I to posve besplatno.

S toga ga je trener Enrique, vjerojatno po naputku čelnika kluba, počeo zanemarivati, odnosno uskraćivati mu minutažu.

Naravno, po dolasku u Španjolsku, Enrique je došao na konferenciju za novinare, i jasno da je tema opet bio Kylian Mbappé. Jer to zanima i Španjolce, ali i Francuze.

S time da su ovog puta prednost dobili gostujući novinari, koji su pitanja postavljali na francuskom jeziku. I kad god bi Enriquea nešto pitali o Mbappéu, on bi vješto izbjegao odgovor, pravdajući se da ne čuje prevoditelja. U ovom slučaju prevoditeljicu.

'Ne čujem prijevod u slušalicama. Pitajte ponovno... Opet ne čujem prijevod. Ne čujem prevoditelja, a komplicirano mi je točno razumjeti što me pita. Spomenuo si Kyliana i odmah znam da je neko komplicirano pitanje', kroz smijeh je rekao Luis Enrique i nastavio.

'Čuo sam da je spomenuo Kyliana, 'ajde pitaj ponovo. Hoće li igrati Kylian? Možda hoće, a možda neće. Sve je moguće'.