PATKA ILI LUDOST?

Buffon će biti zamjena Van der Saru?

16.04.2009 u 15:39

Bionic
Reading

Gotovo nevjerojatnom nam se čini vijest britanskog tabloida Daily Maila po kojoj bi Gianluigi Buffon trebao stići u Manchester United. Naime, Nizozemac Van der Sar brani odlično i ima valjani ugovor s 'crvenim vragovima' do 2010, a vjerojatnost da Buffon pristane biti drugi golman je, blago rečeno, mala

Ako je vjerovati The Daily Mailu, britanskom tabloidu, Manchester United bi sljedeće godine mogao imati dva ponajbolja svjetska vratara u klubu. Naime, prema pisanju istog lista, ManUtd želi dovesti iz Juventusa Gianluigija Buffona.

Talijanskog se reprezentativca već seljakalo u Manchester, ali ne u United, već u City, no taj se transfer nije realizirao. Ne vjerujemo ni da će ovaj jer Sir Ferguson je svjestan da Van der Sar brani vrhunski, a s obzirom na to da je Buffon (bio) najskuplji vratar na svijetu, za kojeg je Juve Parmi platio 33,8 milijuna eura, on sigurno ne želi sjediti na klupi.

Želju Buffona da pređe u Premier ligu potvrdio je i njegov agent Silvano Martina. Prema agentovim riječima, nakon što je s Juvetusom zbog afere Calciopoli igrao u Serie B, Buffonu je želja otići u inozemstvo.

Dodatni razlog da se posumnja u realizaciju ovog transfera jest i to što 'crveni vragovi' imaju dobrog vratara na klupi, a što je jednako važno, engleskog dečka - Bena Fostera.