FANTASY LIGA

Budi i ti nogometni menadžer… od ponedjeljka!

17.09.2012 u 15:13

Bionic
Reading

Od sljedećeg tjedna, imate jedinstvenu priliku naći se na tribinama Wembleyja 25. svibnja, upravo kada će na terenu snage odmjeriti dvije najbolje momčadi Europe, u finalu Lige prvaka. Sve što trebate učiniti jest izabrati vašu idealnu fantasy momčad, koja će poharati ligu i sakupiti najviše bodova

Od ponedjeljka, 17. rujna, kreće tportalova fantasy liga! Prijaviti se možete već danas, a mi ćemo vas u ponedjeljak podsjetiti na datum početka. Format je jednostavan; na raspolaganju ćete imati određenu količinu novaca, koju ćete trebati iskoristiti za kupovinu najbolje moguće momčadi. Vaš rezultat ovisiti će o učinku vaših izabranika na terenu, ovisno o golovima, asistencijama, pobjedama, obranjenim jedanaestercima i mnogočemu ostalom.

Ako mislite da ste pravi poznavatelj domaćih travnjaka, onda je na Vama da se pokažete kao menadžer u MAXtv Prvoj ligi. Na vama je da se odlučite između profesionalne i obične razine, a nagrade će dakako biti sukladne vašem izboru. Ponavljamo, pobjednik profesionalne lige putovat će u London na finale Lige prvaka, zajedno s jednom osobom po izboru.

Ne volite domaće terene, ali pratite europski nogomet? Imamo nešto i za vas! Na našoj fantasy stranici možete izabrati i svoju momčad koja će se natjecati u Ligi prvaka, a također možete birati jednu od gore spomenutih razina. Glavna nagrada je ista, put u London i dvije karte za finale Lige prvaka. Ukoliko pratite domaći i europski nogomet, prijavite se za obje lige, ograničenja nema…

Najbolje igrače profesionalne lige očekuju atraktivne nagrade, a nakon svakog kola, pobjednici obaju liga kao nagradu će dobiti besplatne prijenose domaćih i europskih utakmica. Ukupni pobjednik će osvojiti putovanje za dvoje na finale Lige prvaka što će se održati 25. svibnja u Londonu. Osim nagrada, nudimo i privatne lige, u kojima ćete moći s prijateljima i kolegama napraviti vlastiti izbor pravila te ujedno pokazati da ste najbolji menadžer u svom društvu.

Adresa je - fantasy.tportal.hr, a sve dodatne informacije očekujte u ponedjeljak.