bivši igrač ogorčen

Brutalno popljuvao Keka kao nitko dosad: Trener koji nikog ni ne pozdravlja!

18.08.2017 u 13:07

Bionic
Reading

Bivši nogometaš Rijeke Ivor Weitzer dao si je oduška na Facebooku i žestoko udario po Matjažu Keku za kojeg tvrdi da ga nije htio niti pozdraviti dok je bio u klubu, a također mu je pobrojao sve grijehe koje je uočio ove sezone...

Ivor Weitzer je 29-godišnji veznjak koji je prošao riječku nogometnu školu i igrao za klub do 2013. godine, da bi ga zatim napustio i promijenio čak sedam klubova do danas. Trenutno igra za uzbekistanski Buxoro.

  • +8
Olympiacos - Rijeka (prva utakmica play-offa Lige prvaka) Izvor: Reuters / Autor: ALKIS KONSTANTINIDIS

Nakon tri poraza Rijeke u nizu ovaj je nogometaš koji je imao priliku raditi pod Matjažom Kekom odlučio na Facebooku dati si oduška i žestoko je udario po slovenskom strategu kojeg opisuje kao izvrsnog trenera s jasnom vizijom, ali kao 'insajder' iz svlačionice tvrdi da nije tako ugodan suradnik kako se nekima čini te mu je u šest točaka nabrojao sve grijehe ove sezone.

'U šest mjeseci koliko sam bio pod njegovim vodstvom nijedan put nije niti pozdravio, a tako mi svega, niti odzdravio. Još mogu i razumjeti da je takav bio prema meni koji sam bio ništa osim tamo neki domaći dečko koji je jedva imao za kikiriki i dolazio pješke na treninge i samo bio željan igranja za svoj klub, ali on je takav bio prema svima,' tvrdi Weitzer koji smatra da je Kekova konstantna priča o rotaciji momčadi čista obmana:

'Pazite, jučer nam je vrijednost klupe protiv Olympiakosa bila oko 6 milijuna eura što nije mali iznos! Čovjek svaku tekmu priča o rotacijama, a izrotira jedino kad igrač umre, dakle samo iz nužnosti, a ne zato jer je to neophodno i jer igraš na tri fronta i potrebno je da ti svi igrači budu u optimalnoj formi tako da kada ih staviš u igru oni onda nešto i pokažu! Pa Osijek je igrao s PSV-om, pobijedio i sljedeću utakmicu u prvenstvu promijenio 5-6 standardnih igrača i gle čuda, opet pobijedio! Zar Osijek ima veću platežnu moć, veći roster i to veći roster kvalitete pa čak i na klupi od jedne europske Rijeke?!'

Rijeka - Dinamo 0:2 (5. kolo 2017./18., 11.8.), sažetak Autor: YouTube

Weitzer u dugom obraćanju osim kritika rotacije igrača također zamjera slovenskom treneru što je Prskala gurnuo u drugi plan ove sezone, nije mu jasno zašto ne daje priliku Damjanu Đokoviću, ne sviđa mu se kako je Anas Sharbini udaljen iz kluba te osporava da je od ijednog igrača išta napravio, uključujući i Andreja Kramarića.

Ivor ima zamjerke i na račun bivšeg kluba, kao i Armade, a njegovo dugo i oštro obraćanje pročitajte ovdje.

Osijek - Rijeka 1:0 (4. kolo 2017./18., 7.8.), sažetak Autor: YouTube