ŽESTOK TRENING BAYERNA

Brutalnim startom Mandžo skoro osakatio suigrača

27.02.2014 u 16:27

Bionic
Reading

Bayern ove sezone briljira. U prvenstvu imaju veliku prednost od 19 bodova nad prvoplasiranim, a praktički su osigurali već i četvrtfinale Lige prvaka. No na treninzima nema opuštanja, što pokazuje i snimka u kojoj je Mario Mandžukić brutalno startao na veznjaka Schweinsteigera

Minhenski Bayern i ove sezone gazi sve pred sobom. Na pragu su obrane naslova Njemačke, a i u Ligi prvaka su u prvoj utakmici osmine finala u Londonu pobijedili Arsenal i praktički već osigurali nastup u četvrtfinalu. Teško da protivnici mogu zaustaviti Bayern na putu do novih trofeja, ali zato mogu takvi startovi kakav je viđen na treningu minhenske momčadi.


Naime, nedavno se nakon ozlijede gležnja i pauze duge tri mjeseca na teren vratio veznjak Bastian Schwinsteiger, da bi sada ponovo nastali problemi za trenera Guardiolu. Na otvorenom treningu u srijedu Mario Mandžukić brutalno i neoprezno je startao na Schweinsteigera koji je nakon toga pao na travnjak kao pokošen. Nakon kratke pauze Schweinsteiger je ipak odradio trening do kraja.

Mandžin brutalni start na treningu