lob s centra

Briljantan gol Kramarićevog Hoffenheima jako pomogao vodećem Bayernu!

02.12.2017 u 17:24

Bionic
Reading

U 14. kolu Bundeslige Bayern je kod kuće pobijedio Hannover 3:1, dok je Leipzig izgubio 4:0 od Kramarićevog Hoffenheima, uz sjajan pogodak Sergea Gnabryja...

Heynckesova momčad čini se da sigurno grabi prema novoj tituli, jer ove subote povećala je svoju prednost na čak šest bodova ispred najvećeg rivala, RB Leipziga.

Bayern se u Münchenu mučio protiv Hannovera, držali su gosti dugo 1:1, a Ulreich im je obranio i kazneni udarac, da bi na kraju vodeća momčad Bundeslige ipak došla na svoje kada je Kingsley Coman zabio pod gredu u 67. minuti, a Robert Lewandowski u 87. minuti samo je potvrdio trijumf.

U isto vrijeme Leipzig je završio potpuno pregažen u gostima kod Hoffenheima za koji je Andrej Kramarić igrao od 65. minute.

U pobjedi 4:0 dva je pogotka zabio Mark Uth, a dva Serge Gnabry, od kojih je onaj u 62. minuti bio pravo remekdjelo: pogodio je mrežu krasnim lob udarcem s četrdesetak metara.

Borussia Dortmund nastavila je pak svoju seriju posrtaja remijem 1:1 u gostima kod Bayera i ostala na deset bodova zaostatka za Bayernom.

Eintracht Frankfurt kojeg vodi Niko Kovač u nedjelju gostuje kod Herthe.