izborio se za finale

Brazilac se nije sramio priznati što mu je stvaralo dodatni problem na utakmici protiv Argentine i Messija

06.07.2019 u 17:52

Bionic
Reading

Brazilska nogometna reprezentacija u nedjelju će igrati finale Copa Americe, a do kojeg su došli pobjedom nad Argentinom 2:0 u polufinalu

Naravno, protiv najvećeg rivala, na domaćem terenu, Brazil jednostavno nije smio kiksati. Na sreću 'Carioca', 'Gaučose' su svladali 2:0 te će se u nedjelju protiv Perua boriti za naslov.

A na terenu će se naći i Marquinhos, defanzivac PSG-a, koji je uoči polufinalnog ogleda, ali i na samom ogledu s Argentinom imao velikih problema.

Naime, zbog jake viroze Marquinhos je jedva i zaigrao. Uz sve probleme, morao je paziti i najboljeg nogometaša svijeta, Lionela Messija.

'Nije bilo jednostavno. Messi je bio nadahnut, baš kao i cijela Argentina te su odigrali dobru utakmicu. Bilo je teško, ali je naša obrana uspijevala zaustavljati napade Argentine, a imali smo i Alissona na golu', rekao je Marquinhos, dodavši:

'Na dan utakmice 'skršila' me viroza. Proveo sam težak dan u hotelu, imao proljev te sam povraćao. Uspio sam nekako doći sebi, ali čim se napor na utakmici povećavao, postalo bi grozno. Morao sam izaći iz igre i otrčati na WC'.

Marquinhos je na terenu izdržao do 64. minute.