težak udarac

Brazil ostao bez jednog od ključnih igrača uoči SP-a u Rusiji!

11.05.2018 u 18:18

Bionic
Reading

Brazilski mediji objavili su ovog petka kako je liječnički pregled kojeg je reprezentacija obavila pokazao da Dani Alves zbog ozljede koljena neće moći igrati na Svjetskom prvenstvu...

Riječ je o iskusnom 35-godišnjem desnom beku koji ima više od stotinu nastupa u brazilskom nacionalnom dresu, a u klupskoj karijeri osvojio je sve što se moglo osvojiti nastupajući za Sevillu, Barcelonu, Juventus i PSG.

  • +8
Dani Alves Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Daniju Alvesu fali najveći reprezentativni trofej (ima dva osvojena Kupa konfederacija i jednu Copa Americu), a Brazil je u uskom krugu favorita za trijumf na SP-u u Rusiji, no ozljeda koljena koju je zaradio u finalu francuskog Kupa neće mu dopustiti nastup.

Objavili su to brazilski mediji ovog petka, tvrdeći da je liječnik reprezentacije obavio pregled uglednog braniča i zaključio da se ne može oporaviti na vrijeme.

Brazilu sada ne preostaje ništa drugo nego potražiti alternativu, a na toj poziciji još ima Danila iz Manchester Cityja i Rafinhu iz Bayerna.

Za izbornika Titea ozljede su uoči SP-a najveći problem, jer ni Neymar dugo nije igrao i pitanje je hoće li mogući dati maksimum u ključnim reprezentativnim utakmicama...