sve se vrti oko brazilca

Suigrač u PSG-u više ne može podnijeti Neymara: Neka igra sam!

11.05.2018 u 17:46

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama francuskog dnevnika Liberation, Adrienu Rabiotu je dosta sapunice oko Neymara u PSG-u, a mnogim će nogometašima pariškog kluba laknuti ako pređe u Real ovog ljeta...

Podsjetimo, 26-godišnji brazilski napadač postao je najskuplji nogometaš svijeta prošle godine kada je za njega PSG platio odštetu Barceloni od čak 222 milijuna eura. No, već par mjeseci kasnije počele su kružiti glasine o njegovom nezadovoljstvu i želji za novim transferom.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Real Madrid zainteresiran je za dovođenje Neymara u transferu koji će srušiti stari rekord, a u isto vrijeme tu situaciju njegov otac i ljudi koji se bave karijerom Brazilca pokušavaju iskoristiti kako bi mu još malo digli plaću u PSG-u.

Prema tvrdnjama dnevnika Liberation, takva situacija iritira suigrače u Parizu, a posebno Adriena Rabiota koji trenutno pregovara o svom novom ugovoru i Neymar mu kvari planove.

'Sve se vrti oko Neymara. Neka onda igra sam,' navodno je rekao Marquinhosu na treningu pred svjedocima, kad su se dotakli te teme. Isti izvor tvrdi da i postoji Whatsapp grupa nogometaša PSG-a u kojoj međusobno dijele frustraciju skupocjenim suigračem.

Španjolski pak dnevnik Sport tvrdi kako bi Neymar najradije odmah otišao iz Francuske i nastavio karijeru u Realu, iako se radi o ljutitom rivalu Barcelone za koju je donedavno igrao.

U svakom slučaju, o Neymaru se još neko vrijeme neće prestati pisati...