kobno upoznavanje

Bračnom krahu Bayernove zvijezde presudili Ronaldo i atraktivna Ruskinja?

31.07.2017 u 17:24

Bionic
Reading

Kolumbijski nogometni reprezentativac i odnedavno igrač Bayerna, James Rodriguez prije nekoliko dana i službeno je podnio zahtjev za rastavom od dotadašnje supruge Daniele Ospine

'Daniela Ospina i James Rodriguez, roditelji Salome Rodriguez Ospine, službeno se rastaju nakon 6,5 godina braka', objavila je Daniela na svom Instagram profilu i dodala:

'Rastajemo se u sjajnim odnosima ispunjenim ljubavlju. U svemu nam je najbitniji interes naše kćerkice koju ćemo i dalje zajedno odgajati.'

James Rodriguez Izvor: Reuters / Autor: Paul Hackett

Naravno, nije dugo trebalo pa da se počne kopati što odnosno tko je razlog raspada braka ovo dvoje sportaša. Jer, podsjetimo, Daniela Ospina bivša je kolumbijska odbojkaška reprezentativka.

Ruski mediji objavili su priču kako je za novopečenog igrača Bayerna kobna bila njihova manekenka Helga Lovekaty, a s kojom je Rodriguez suprugu navodno prevario još početkom 2016. godine.

Isti izvor tvrdi da je Rodrigueza i rusku ljepoticu upoznao Cristiano Ronaldo, koji je dugo godina bio u vezi s drugom ruskom ljepoticom Irinom Shayk.