POKLON - CITROËN C4 CACTUS

Braća Sinković otkrila zašto su odabrala baš crvene automobile!

13.04.2015 u 13:43

Bionic
Reading

'Najbolji idu uz najbolje, stoga nam je iznimno drago što je upravo CITROËN pepoznao naše sportske rezultate i vrijednosti i što se odlučio biti naš ponosni partner na putu za Ljetne olimpijske igre u Rio de Janeiru iduće godine. Lijepo je znati i lakše je trenirati i napredovati, postizati rezultate kad uz sebe imaš tako vrijednog, kvalitetnog i cijenjenog partnera', komentirala su braća Sinković - Martin i Valent, novosklopljenu suradnju s markom CITROËN, koja je predstavljena na zagrebačkom Jarunu u sklopu nacionalnog prvenstva u veslanju Croatia Open 2015.

Naime, CITROËN se odlučio pridružiti svjetskim veslačkim prvacima i Olimpijcima, braći Martinu i Valentu Sinkoviću, na njihovom sportskom putovanju za plasman na slijedeće Ljetne olimpijske igre koje se u ljeto 2016. održavaju u Rio de Janeiru. Prvu stepenicu, svojevrsni start tog putovanja, braća Sinković odradili su ovoga vikenda na zagrebačkom Jarunu u sklopu prvog ovosezonskog veslačkog natjecanja. Tom prigodom službeno je predstavljena i započela suradnja zlatnih hrvatskih veslača i marke CITROËN zahvaljujući kojoj će braća Sinković u iduće dvije godine svoje sportske i poslovne obaveze u Hrvatskoj i Europi obavljati lakše i naravno uspješnije uz pomoć svoja, posebno oslikana dva automobila Citroën C4 Cactus.

Braća Sinković s razlogom su odabrali crvenu boju automobila pojasnivši:

'Crvena je strast, u našem slučaju strast prema sportu, odličnim rezultatima, sportskim uspjesima i pobjedama. Ujedno, u kombinaciji s našim bijelim logotipom crvena predstavlja i prepoznatljivu crveno-bijelu kombinaciju, prepoznatljivu boju hrvatskog grba koji ćemo s ponosom, kao hrvatski sportaši, nositi na svojoj sportskoj opremi i čamcu tijekom nastupa na idućim ljetnim olimpijskim igrama u Brazilu'.

Prigodom predstavljanja nove suradnje Gordana Brlek, generalna direktorica CITROEN, DS i PEUGEOT, istaknula je:

'Smionost, inovativnost i kreativnost osnovne su vrijednosti marke CITROËN, a poslovna suradnja s braćom Sinković savršen su primjer tih vrijednosti. CITROEN ulaže veliki doprinos u hrvatski sport i iznimno nam je drago što ćemo s Citroen C4 Cactus, s automobilom koji odgovara na pitanja današnjice, omogućiti braći Sinković kretanje na put prema Olimpijskim igrama 2016, koje će se održati u Brazilu.'

Na nacionalnom natjecanju ovog vikenda na zagrebačkom Jarunu braća Sinković osvojili su zlatnu medalju i time još jednom potvrdili svoju poziciju najboljih hrvatskih, ali i svjetskih veslača u dvojicu na pariće.