ISKRENO O SKANDALU

Braća Karabatić: Ne zaslužujemo ovako završiti karijeru!

11.10.2012 u 09:56

Bionic
Reading

Braća Karabatić prvi puta otkako su izašla iz pritvora odlučila su progovoriti o velikom rukometnom skandalu zbog kojeg su i završila iza rešetaka. I dalje tvrde da su nevini i da nemaju nikakve veze s namještanjem

Nakon duge medijske šutnje o velikom rukometnom skandalu progovorila su braća Karabatić i to za francuski Paris Match koji ih je posjetio u njihovom domu. Na pitanje kako su se osjećali kada su im istražitelji zaključali svlačionicu, evo što su ispričali.

'Bio sam u šoku, i još su mi rekli da moram u pritvor. Imao sam taman vremena da se otuširam. Kada sam izašao, vani je bilo na stotine reportera, novinara, više nego kada smo se vratili s Olimpijskih igara', kazao je Nikola Karabatić na koga se nadovezao brat Luka.

'To je bilo kao da idemo na lomaču, sve oči su bile uprte prema nama.'

Prema preporukama odvjetnika, dok su bili u pritvoru, branili su se šutnjom.

'Da, no ubrzo smo shvatili da ako nešto ne kažemo ljudi će misliti da smo krivi. Mi smo samo htjeli da sudac koji je imao pristup dokazima nama kaže za što smo to točno optuženi', rekao je Nikola Karabatić, a njegov brat požalio se kako su se policajci prema njima ponašali kao prema kriminalcima i ološu.

Za razliku od Nikole, Luka Karabatić je priznao da se kladio.

'Na sudu sam sve priznao i rekao im istinu. Spreman sam i platiti za ono što sam učinio, no ono što me boli jest da su me optužili za varanje. To nije fer. Gadi mi se to. To je sranje. Nisam zaslužio, pa niti Nikola, tako završiti karijeru. Vjerujem da ću uskoro stati na svoje noge', kazao je Luka Karabatić.