NFC

Borilačke atrakcije u pentagon kavezu Zagrebačkog velesajma

10.04.2015 u 14:31

Bionic
Reading

Nakon dva zanimljiva natjecanja Nokaut fighting championship organizacija odlučila je 10. svibnja 2015. godine s početkom u 20 sati svim ljubiteljima borbe pružiti još jednu borilačku poslasticu i na zagrebačkom Velesajmu organizirati treći po redu NFC Contest 3. Fusio centar u paviljonu 18 zagrebačkog velesajma tako će ugostiti 20 vrhunskih boraca koji će u 5 kategorija i 10 borbi u dvosatnom programu pokazati svu draž i ljepotu slobodne borbe te želju za nadmetanjem

Nakon odlaska Final Fight Championship organizacije iz Hrvatske MMA borci nisu imali priliku za kvalitetne borbe te kroz borbe skupljanja potrebnog iskustva stoga im je Nokaut fighting championship organizacija odlučila pomoći klubove i borca te organizirati borilačku večer na vrhunskom nivou i omogućiti da kroz borbe pokažu svoj talent, umijeće, ali i ljubav prema borilačkim sportovima.

'Nažalost hrvatski borci nisu imali mogućnost da izađu na međunarodne turnire kada po Sherdog rankingu i kategorizaciji nisu mogli skupiti ni pet profesionalnih borbi koje bi im omogućile da pokažu koliko su dobri borci. Nažalost zbog manjka borbi i kvalitetnih borbenih događanja mladi talentirani borci nisu imali priliku biti zapaženi eventualno doći na borilačke spektakle u recimo Poljskoj (KSW) ili Rusiji(M-1) koja su zanimljiva i izrazito atraktivna tržišta za mlade borce. Stoga smo odlučili pomoći tim mladim borcima i osigurati najmanje četiri turnira godišnje, ali i svim MMA fanovima priuštiti zanimljive borbe i puno neizvjesnih mečeva', izjavio je Edvard Hudi jedan od organizatora i čelnih ljudi Nokaut fighting championship organizacije.

Kao što i priliči velikim borilačkim spektaklima i ovoga puta će osim samih borbi u sklopu Fusio Centra biti organiziran i bogat popratni program sa zanimljivim nagradnim igrama. Tako će prilikom pauza između borbi biti će izvučena tri sretnika koje će sponzor Auto servis Vidović odvesti avionom na panoramski let iznad Zagreba u trajanju od 30 minuta te je osigurano još niz zanimljivih iznenađenja za sve posjetitelje ovog borilačkog spektakla.

Cijena ulaznica za ovaj jedinstveni borilački spektakl biti će iznimno prihvatljive te će se kretati u rasponu od 30 do 120 kuna u pretprodaji, a prodaja ulaznica vršit će se u Caffe de Toss u Savskoj ulici 80. Sigurni smo da će ljubitelji ovog borilačkog spektakla uživati u vrhunskim borbama, a za sve kojima su borbe u krvi u Osijeku bi se uskoro trebao održati novi, četvrti po redu NFC Contest, stoga će i Slavonija dobiti priliku prisustvovati atraktivnim borbama u kavezu. U jesen NFC organizacija kreće prema Dalmaciji, točnije u Split.