SPEKTAKL 25. LISTOPADA

Borac koji želi srušiti neporaženog UFC-ovog prvaka Khabiba najavio kako će mu 'pustiti krv': On nije lud kao ja...

24.09.2020 u 16:19

Bionic
Reading

Justin Gaethje poznat je kao borac čiji su nastupi često obilježeni jednom bespoštednom bitkom nakon koje i on i njegovi suparnici još danima nose 'ratne' ožiljke

'The Highlight' je uvjeren da će u glavnoj borbi UFC 254 priredbe raskrvariti aktualnog prvaka, a to je nešto s čime se neporaženi Dagestanac baš i ne susreće u svojim nastupima.

Prođe li izazivaču iz lake kategorije njegov plan, bit će zanimljivo vidjeti kako će se Khabib ponašati u jednoj takvoj situaciju. A to je, naime, i faktor na koji će se Gaethje oslanjati, piše Fight Site.

'Znam da ću vidjeti njegovu krv i želim da on vidi svoju krv. Želim onda vidjeti njegovu reakciju. On nije lud poput mene. Mislim da je lud i da voli natjecanje, ali nije toliko lud kao ja. Pored toga, on nije puno puta ugledao svoju krv. U to sam uvjeren. Njegov stil borbe nije onaj u kojem tražite krv. Kladim se da on čak nikad nije ni pomislio na to da bi mogao vidjeti vlastitu krv. To nikad nije bio faktor u njegovom slučaju', rekao je Gaethje u razgovoru s ESPN-om.

Podsjetimo, UFC 254 priredba čeka nas 25. listopada, a mjesto na kojem će se obračunati aktualni i privremeni prvak u lakoj kategoriji je Flash Forum u Abu Dhabiju.