NE JAMES, NEGO KEVIN

Bond: Luka je najdivniji čovjek u nogometu

28.08.2012 u 13:43

Bionic
Reading

'Luka Modrić nije Tottenhamov zločesti dečko', poručio je Kevin Bond, bivši pomoćni trener 'spursa', koji je napustio White Hart Lane zajedno s Harryjem Redknappom

Odgovorio je Bond na taj način na ocjene dijela otočkih medija i stručnjaka koji su ponašanje hrvatskog nogometaša ovoga ljeta proglasili nekorektnim. Modrić, podsjetimo, nije posljednjih tjedana trenirao sa suigračima, niti igrao utakmice. Iščekivao je transfer u Real Madrid koji se u ponedjeljak napokon i dogodio.

Bond tvrdi da je Modrić jednostavno htio isforsirati transfer na Santiago Bernabeu, ali da mu pritom nije bila namjera raditi štetu Tottenhamu, što je pokazao i prošlog ljeta kada ga klub nije želio pustiti u Chelsea.

'Luka je najjednostavniji čovjek na svijetu za suradnju, jedan od najdivnijih ljudi u ovom sportu. Uvijek je bio prvi na treninzima i nikad nije radio probleme. Postoje igrači koji, kad ne dobiju ono što žele, stvaraju nevolje, ali Luka nije takav', istaknuo je Bond u programu britanskog radija Talksport.

'Bilo mu je teško jer je želio otići. Drugi bi radili probleme, ali Luki je teško ponašati se tako, zato je i ostao toliko dugo u Tottenhamu. Teško je ne željeti mu dobro. Znam da su Tottenhamovi navijači razočarani, ali Modrić je napravio velike stvari za klub, a izazov poput Real Madrida nije lako odbiti. Želio je otići već neko vrijeme, a uz činjenicu da Tottenham nije izborio Ligu prvaka, ovaj je transfer dobar za sve. 'Spursi' sada mogu krenuti dalje', zaključio je Bond.