borba za ostanak

Bombastično pojačanje stiže u redove posljednje momčadi SuperSport HNL-a; samo je za PSV zabio 44 gola

14.01.2023 u 15:27

Bionic
Reading

Bivši slovenski reprezentativac Tim Matavž (34) u sljedećih bi se nekoliko dana trebao priključiti momčadi Gorice kako bi Velikogoričanima pomogao u borbi za ostanak u SuperSport HNL-u. Matavž je najveći dio bogate karijere proveo u Nizozemskoj, igrao je za Groningen, PSV i Vitesse

Slovenski napadač i bivši reprezentativac Tim Matavž (34) stiže u redove Gorice kako bi pomogao posljednjeplasiranoj momčadi SuperSport HNL-a u borbi za ostanak u ligi.

Iskusni Matavž čeka raskid ugovora s ciparskom Omonijom, no to je tak formalnost te bi se u sljedećih nekoliko dana trebao priključiti momčadi iz Velike Gorice.

Radi se o iskusnom napadaču koji je od 2007. godine započeo inozemnu karijeru. U nizozemskoj je igrao za Groningen (pet sezona, 101 utakmica, 46 golova), potom je od 2011. nosio dres PSV-a (tri sezone, 104 utakmice, 44 gola). Nakon toga je igrao za njemački Augsburg i Genou, a posljednje tri sezone je bio u Vitesseu (90 utakmica, 41 gol).

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Za slovensku je reprezentaciju odigrao 39 utakmica i zabio 11 golova.

Sigurno je da će Matavž biti veliko pojačanje za Goricu koja je u prvom dijelu sezone u 16 odigranih utakmica zabila samo 11 golova te je uvjerljivo na dnu ljestvice s tek sedam osvojenih bodova. Predzadnji Šibenik osvojio je 13 bodova...