bombastičan posao

Marcelo Brozović pred transferom života; stiže u Barcelonu kao zamjena za kapetana momčadi s Nou Campa

14.01.2023 u 12:25

Bionic
Reading

Marcelo Brozović (30) je u siječnju 2015. godine stigao u milanski Inter iz Dinama te je od tada za 'nerazzure' odigrao 302 utakmice, zabio je 30 golova uz još 37 asistencija. Jedan je od najvažnijih igrača Intera, nedavno je potpisao novi ugovor do ljeta 2026. godine, ali čini se da ga na San Siru neće odraditi do kraja

Španjolski sportski dnevni list Marca donosi senzacionalnu najavu transfera hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića (30). Prema njihovim navodima Brozović bi već ove zime trebao stići u - Barcelonu!

Podsjetimo, nije tajna da Barcelona već neko vrijeme želi angažirati Marcela Brozovića koji je od 2015. godine nezamjenjivi član prve postave milanskog Intera. Do sada su svi pregovori neslavno propali, a Brozović je nedavno potpisao novi ugovor koji ga s Interom veže do ljeta 2026. godine.

No, Barca sad više jednostavno nema izbora jer je jasno da na kraju sezone klub napušta aktualni kapetan i legenda momčadi s Nou Campa Sergio Busquets (34), a Brozović bi ga trebao zamijeniti.

Problem? To što Barcelona nema novca za taj transfer jer Brozović prema Transfermarktu vrijedi 35 milijuna eura, pa su na Nou Campu pronašli način kako odraditi taj posao.

Ponudili su Interu zamjenu - za Brozovića bi dali veznjaka Francka Kessieja (26) koji je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača u Milanovom pohodu na naslov prvaka. U Barcu je Kessie stigao kao slobodan igrač, ali se nije snašao pa ga se jednostavno žele riješiti. 

I španjolski i talijanski izvori tvrde kako je Inter vrlo zainteresiran za ovaj posao, a ni Marcelo Brozović nema ništa protiv. U Interu je od 2015. godine, pomalo se i zasitio, a ovo mu je možda i posljednja prilika za veliki transfer u karijeri. Realno, ne zove te Barcelona svaki dan...