TRANSFER NA POMOLU

Bomba iz Madrida; Atletico uzima Realu još jednu zvijezdu, ali skupo će to platiti

15.07.2019 u 20:58

Bionic
Reading

Atletico Madrid je blizu dovođenja još jedne Realove zvijezde, veznjak James Rodriguez je blizu dolaska na stadion Wanda Metropolitano

U Atleticu su vrlo aktivni ovog ljetnog prijelaznog roka. Već su potrošili 200 milijuna eura na pojačanja, ali su isto tako prodali igrača za 300 milijuna eura. Dakle, novca u blagajni ima za još poneko zvučno ime.

A po zadnjim informacijama s kojima barataju španjolski mediji to bi mogao biti James Rodriguez kojem je završila dvogdišnja posudba u Bayernu te je trenutačno pod ugovorom s Realom u kojem Zinedine Zidane s njime nema ozbiljne planove.

Atletico je ozbiljno zagrizao, transfer je blizu realizacije, a Real bi na ime odštete trebao dobiti 50 milijuna eura.

Ukoliko dođe do ovog prelaska bio bi to drugi transfer na relaciji Real – Atletico, jer je trener Diego Simeone iz 'kraljevskog kluba' nedavno doveo veznjaka Marcosa Llorentea za 30 milijuna eura.

  • +7
La liga, Barcelona - Atletico Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, samo 20 nogometaša je izravno prelazilo iz jednog u drugi madridski klub, a Atletico bi samo ovo ljeto mogao realizirati dva takva transfera.

Za kolumbijskog reprezentativca bio je zainteresiran i Napoli, ali izgleda je u ovoj utrci pobijedio španjolski prvoligaš.