RAZORNA BRZINA

Boksački spektakl trajao tek 85 sekundi; prvak uništio izazivača!

06.12.2015 u 20:16

Bionic
Reading

Meč Daniela Jacobsa i Petera Quilina trajao je samo 85 sekundi, odnosno toliko je Jacobsu trebalo da obrani naslov svjetskog WBA prvaka. Quilinov prvi poraz u karijeri izgledao je vrlo bolno, odnosno rijetko tko je očekivao nokaut u prvoj rundi

Meč pun akcije se očekivao, ali nažalost prava akcija trajala je pola minute. Nakon minute stidljivih pokušaja i podosta kretanja, Jacobs je krenuo ofenzivnije dok je Quilin to pokušao obraniti postavivši puni gard. To je Jacobs iskoristio, izgledao je nevjerojatno, počeo je udarati strašnom brzinom, uz kombinacije svih vrsta udaraca, piše Fight Site.

Quilin je onda prepoznao da Jacobs nije namjeravao stati te se pokušao upustiti u otvorenu razmjenu, no ovaj je bio fantastičan. Nastavio je jednako te nekoliko puta ozbljno pogodio sada otvorenog Quilina. Sudac ih je odvojio od klinča, nakon čega Jacobs ponovno pogađao, a onda je sudac odlučio kako je vidio dovoljno te prekinuo meč i ostavio u šoku obitelj i navijače Petera Quilina.

Jacobs je tako nastavio fantastičnu seriju nokaut pobjeda, dok je Quilin doživio prvi poraz u karijeri, i to u svom kvartu, doslovno na lokaciji gdje može lagano prošetati od svog doma. Jacobs mu je odmah ponudio revanš, no sad je rano o tome pričati. Uostalom, nakon ovakvog nastupa, tko ne želi vidjeti Jacobsa protiv Gennadya Golovkina?

Pogledajte kako je izgledala završnica meča, odnosno tih trideset, nevjerojatnom akcijom nabijenih, sekundi.