OBJASNIO ŠOKANTNU VIJEST

Boksačka legenda ima izazov života i onda - odlazi!

16.04.2015 u 10:31

Bionic
Reading

Boksački velikan Floyd Mayweather objavio je kako će do kraja veličanstvene karijere odraditi još dva meča i onda će objesiti rukavice o klin. Ako je išta, tvrdi, iskren je i smatra kako ga ništa neće natjerati da promijeni stav

Dok boksački svijet odbrojava do spektakularno promoviranog obračuna prvaka (2. svibnja) Meyweathera i Pacquiaoa 38-godišnji neporaženi šampion otkrio je kako više nema motiva za dalje.

'Nema više protivnika koji će u meni izazvati uzbuđenje. Nakon ogleda s Mannyjem odradit ću još jedan dvoboj u rujnu i oprostiti se od profesionalnog boksa,' kaže 38-godišnji Mayweather.

Upitan je li to samo novi marketinški trik i hoće li pričekati barem do otvorenja nove velike dvorane u Las Vegasu dodaje:


'Ako sam išta u životu uvijek bio, bio sam iskren. Najiskrenije vam kažem da ću odraditi još dva meča i povući se. Ako se nova dvorana otvori do rujna, neka posljednji meč bude u njoj. Ako ne, nikom ništa. Ionako sam MGM dvoranu oduvijek smatrao svojim drugim domom,' ostavlja ozbiljan dojam borac koji je do sada upisao 47 pobjeda (26 nokauta) bez poraza.

Ako provede plan i ostane neporažen imat će 49 pobjeda...