iskreno priznanje

Bojan Bogdanović ne može vjerovati: Tu smo gdje zaslužujemo biti

18.09.2018 u 09:24

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović šokiran je razočaravajućim porazom od Poljske, kojim se Hrvatska ovog ponedjeljka udaljila od nastupa na SP-u u Kini...

Bogdanović je protiv Poljaka odigrao još jednu dobru utakmicu, unatoč ozljedi u prvom poluvremenu koju je zaradio u duelu s Ponitkom.

  • +2
Poljska - Hrvatska, kvalifikacije za SP 2019. Izvor: Promo fotografije / Autor: FIBA

Utrpao je 22 koša, no kad se u završnici pokušao osloniti na suigrače, Stipčević je promašio cijeli koš, a Simonu je ispala lopta. Na kraju je namjernim prekršajem dao priliku Slaughteru da riješi utakmicu.

'Bunili smo FIBA-i što nismo mogli igrati protiv Rumunjske i Nizozemske u punom sastavu, sad smo igrali, pa se dogodilo isto. S ove dvije pobjede bili bismo debelo unutra. Sad smo debelo vani', izjavio je Bojan Bogdanović za Sportske novosti. Hrvatska sada zaostaje jednu pobjedu za Poljskom i Mađarskom, četiri utakmice prije kraja kvalifikacija, ali neće više moći računati na svoje NBA zvijezde.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

'Nemam komentara. Treba vjerovati, nadam se da momci mogu dobiti više nego mi. Igrali smo agresivnije nego u petak, ali je nedopustivo da se u zadnje dvije, tri minute dogodi da nismo u dvije četvrtine u bonusu, mi udvajamo ispod koša, pa primamo tricu, daju nam lagane zicere. Ne znam što bih rekao', priznao je Bogdanović, a izbornik Dražen Anzulović je dodao:

'Nismo ovo očekivali, ali moramo svi sjesti unutar Saveza i vidjeti u kojem pravcu da idemo dalje. Dok god postoje i teoretske šanse, pokušat ćemo odigrati najbolje što možemo. To je obaveza svih nas.'