sjajna večer hrvata

Bojan Bogdanović nakon maestralne partije u kojoj je pregazio Grizzliese otkrio zanimljivu informaciju o svojem suigraču

30.11.2019 u 09:27

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović briljirao je u pobjedi Utah Jazza nad Memphis Grizzliesima 103:94. Babo je na parketu proveo 35 minuta i postigao 33 poena

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović briljirao je u pobjedi Utah Jazza nad Memphis Grizzliesima 103:94. Babo je na parketu proveo 35 minuta i postigao 33 poena, a upisao je i osam skokova i dvije asistencije čime se prometnuo u najboljeg igrača na susretu.

Nakon utakmice Hrvat je oduševio izjavom o svojoj ekipi, a posebno je istaknuo jednog čovjeka.

'Ovaj susret pokazuje koliko smo bili nesebični. To se posebno odnosi na našeg najboljeg igrača Donovana. On je trebao pucati u nekoliko zadnjih minuta, ali rekao je meni da ubacim zadnjih nekoliko poena', otkrio je Bogdanović.

Sunsi su poraženi od Dallasa 120:113, a Dario Šarić je na parketu proveo 33 minute i upisao devet poena, devet skokova i dvije asistencije. Na tom je susretu briljirao Slovenac Luka Dončić koji je ubacio 42 poena, upisao 11 asistencija i devet skokova. Ivica Zubac sudjelovao je u porazu Clippersa od Spursa 107:97 i u 18 minuta ubacio osam poena i upisao pet skokova i asistenciju.