nba liga

Bojan Bogdanović igra u životnoj formi i uskoro odlazi iz Detroita! Napunio je koš Giannisu i društvu te postavio novi osobni rekord!

24.01.2023 u 08:43

Bionic
Reading

Bojan Bogdanović, najbolji hrvatski košarkaš, odigrao je je protiv Milwaukee Bucksa odličnu utakmicu, ali nije bilo dovoljno

Bogdanović je za 27 minuta na parketu ubacio 33 koša (šut iz igre 11-15 iz igre, trice 6-7!)., ali njegovi Detroit Pistons poraženi su pred svojim navijačima od Milwaukee Bucksa 150:130. Dodajmo kako je Pistonsima to bio četvrti uzastopni poraz.

No, usprkos porazu Bogdanović je postavio i novi osobni rekord jer mu je ovo bila deseta uzastopna utakmica u kojoj je ubacio 20 ili više koševa. Do 9. veljače, kada je zadnji rok za zamjenu igrača, očekuje se kako bi Bogdanović mogao završiti u jednom od klubova koji se bori z titulu prvaka, a osim Dallas Mavericksa velik interes pokazuje upravo i Milwaukee koji huitno treba ovakvog šutera!

Prema informacijama iz SAD-a interes su još pokazali moćni klubovi kao Toronto Raptors, Los Angeles Lakers, New Orleans Pelicans i Cleveland Cavaliers. Čini se kako je odlazak popularnog Babe sve bliže!

Uz najboljeg hrvatskog košarkaša, u oslabljenom sastavu Detroita istaknuo se Jalen Duren sa 23 koša i 15 skokova.

Milwaukee je ponovno imao na raspolaganju svoje najbolje igrače, jer su se u sastav vratili Giannis Antetokounmpo i Khris Middleton.

Grk je sa 29 koševa i 12 skokova predvodio Buckse za koje je Brook Lopez ubacio 21 poen.

Milwaukee je s učinkom 30-17 na trećem mjestu u Istočnoj konferenciji, dok je Detroit sa 12-37 na začelju.

Standings provided by Sofascore