GOTOVA SEZONA

Bode Miller se odlučio odmoriti od skijanja

04.03.2009 u 11:22

Bionic
Reading

Američki skijaš Bode Miller, koji je nakon Svjetskog prvenstva u Val d'Iseru već propustio utrke Svjetskog kupa održane u Sestriereu i Kranjskoj Gori, objavio je kako ove sezone više nema namjeru nastupati

Nekad najbolji skijaš svijeta, Amerikanac Miller od početka sezone ne izgleda kao sretan čovjek. Previše je bilo loših rezultata da se to na njemu ne bi odrazilo. Nakon svega, Miller je odlučio uzeti predah od skijanja.

'Trenutačno me više zanimaju neke druge stvari, a ne Svjetski kup', poručio je Miller.
Do završetka Svjetskog kupa preostale su još utrke u norveškom Kvitjfellu ovoga vikenda, te finale Svjetskog kupa u švedskom Aareu.

Iz Američkog skijaškog saveza odlučno su zanijekali kako bi ovo moglo značiti i kraj karijere najpopularnijeg i najuspješnijeg američkog skijaša.

'Uoči sezone sam imao velika očekivanja, bio sam i fizički i psihički spreman. Čitavu sam sezonu teško radio, ali nisam ostvario očekivane rezultate i stoga mi je potreban odmor', pojasnio je Miller koji ove sezone nije pobijedio niti u jednoj utrci Svjetskog kupa, no usprkos tomu drži osmo mjesto u ukupnom redoslijedu.