Milan kreće u šoping

Bobanu i Maldiniju pukao film nakon lošeg starta ove sezone; Milan se rješava Ante Rebića i dovodi zvijezdu Real Madrida

25.12.2019 u 08:12

Bionic
Reading

Milan želi dovesti Luku Jovića iz Real Madrida, dok će Ante Rebić napustiti klub

Posrnuli talijanski div Milan se nakon 17 odigranih kola nalazi na 11. mjestu prvenstvene ljestvice u Serie A. Imaju 21 bod i gol razliku -8. Ono što još više boli navijače, ali i bode u oko ljude u klubu je činjenica da su zabili samo 16 golova i jasno je da su promjene nužne.

Paolo Maldini i Zvonimir Boban će tako nakon Božića imati pune ruke posla s dovođenjem pojačanja. Već neko vrijeme se natežu sa Zlatanom Ibrahimovićem koji je na vrhu liste prioriteta jer je besplatan, a s 38 godina na leđima i dalje predstavlja ozbiljnu opasnost za sve protivnike i puno bolju opciju od svih napadačkih opcija zajedno koje Milan ima na raspolaganju.

Osim Ibre kojem se nikuda ne žuri, Milan razmišlja i o nekim drugim napadačima. Prvi na toj listi je Luka Jović koji se nije naigrao od kada je iz Eintrachta ljetos prešao u Real Madrid za 60 milijuna eura. Tuttosport piše kako je 22-godišnji srpski napadač prioritet u Milanu i da će u klubu napraviti sve da ga dovedu ove zime. Zinedine Zidane mu nije dao previše prilika, a i one koje je dobio u Realu nije previše iskoristio.

Za 'kraljevski klub' je zabio samo jedan gol i jasno je da ni u nastavku neće dobiti previše šanse. Zato njegov menadžer Fadil Ramadani pokušava s Realom dogovoriti da njegovog klijenta pošalju negdje na posudbu kako bi imao minutažu potrebnu za napredak.

U tu priču uletio je Milan koji je u potrazi za napadačem jer Krzysztof Piatek nije ove sezone nastavio u tonu koji se od njega očekuje. Zanimljivo, Ramadani je i menadžer Anti Rebiću koji se želi vratiti u Eintracht nakon što u Milanu nije dobio pravu priliku. Ramadani tako želi Milanu uzeti Rebića, a dovesti Jovića i napraviti križaljku u kojoj bi svi trebali biti zadovoljni.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…