IGRANJE 'SKRIVAČA'

Boas: Bale neće igrati, nije dovoljno spreman

15.08.2013 u 22:10

Bionic
Reading

Menadžer engleskog Premierligaša Tottenhama, Andre Villas-Boas, potvrdio je da njegov najbolji nogometaš Gareth Bale neće nastupiti u 1. kolu nove sezone Premierlige protiv Crystal Palacea

Razlog zbog kojeg Velšanin neće gostovati u subotu kod novog prvoligaša je pomalo humorističan, s obzirom da je do utorka sasvim normalno trenirao na okupljanju reprezentacije.

Ne neće nastupiti, jer nije dovoljno spreman. Osim toga ima i problema sa stopalom', rekao je kratko vidno razočarani Villas-Boas.

Podsjetimo, Bale, velika ovoljetna želja Real Madrida, je inzistirao kod izbornika Walesa da ga pozove na okupljanje reprezentacije, iako je bio ozlijeđen, kako bi se udaljio od Tottenhama. Bale je u reprezentaciji sasvim normalno odrađivao individualne vježbe, no nije nastupio protiv Irske.

Navodno je svojim reprezentativnim kolegama rekao da više nema namjeru navlačiti dres Tottenhama, jer smatra da ga je predsjednik kluba, Daniel Levy, prevario. Dogovor je bio da će smijeti otići ovoga ljeta, ukoliko Tottenham ne izbori nastup u Ligi prvaka.