ZAZVONIO JE TELEFON

Bjelica otkrio: Pregovarao sam s Dinamom, oni su se odlučili za Bišćana

19.06.2023 u 11:59

Bionic
Reading

U emisiji Sport nedjeljom Nenad Bjelica, trener turskog Trabzonspora, otkrio je kako je bio u kontaktu s čelnim ljudima Dinama nakon smjene Ante Čačića.

Bivši trener Osijeka i Dinama gostovao je u emisiji Sport nedjeljom kod urednika i voditelja Ante Breke te progovorio o zanimljivom detalju vezanom uz pregovore koje je vodio s Dinamom.

'Ne znam koliko je to bilo blizu, to znaju oni koji su odlučivali. Zvala me je Vlatka Peras, razgovarali smo, a onda je navečer javila da su se odlučili za Igora Bišćana. Mislim da su donijeli dobru odluku i da je Bišćan sjajan trener', rekao je Bjelica te dodao kako vjeruje da će utrka za naslov prvaka Hrvatske u novoj sezoni biti neizvjesnija i da Hajduk ima izglede ugroziti dominaciju Dinama.

'Hajduk to može. Dinamo će morati u rekonstrukciju momčadi, a ako odu Bruno Petković i Dominik Livaković Hajduk će mu biti još konkurentniji', zaključio je Bjelica.

'Nije sad sjajno u Dinamu, ne dovode se igrači kao što su se dovodili u zadnje 3-4 godine. Ako je budžet stvarno oko 65 milijuna eura, onda su ljudi u Dinamu procijenili da moraju u rezanje budžeta. Nije lagano planirati i dovoditi igrače. Dugoročno to može biti problem. Ne kupuju ni Hajduk, ni Rijeka, ni Osijek… Ide se u realnije okvire. Skeptičan sam u kojem pravcu ide hrvatski nogomet. Dok je Dinamo mogao kupovati domaće igrače za 2-3 milijuna eura, svima je bilo dobro. Sad to ne ide lagano i svi će morati istrpjeti', mišljenja je Nenad Bjelica.