KONFERENCIJSKA LIGA

Bjelica iznenadio izjavom. I nakon gostujuće pobjede u Kazahstanu pozvao je u pomoć navijače. Evo i zašto...

21.07.2022 u 19:02

Bionic
Reading

Pred nama je puno posla u uzvratnoj utakmici, zato apeliram na naše navijače da nas dođu podržati u uzvratu, vjerujem da ćemo im priuštiti zadovoljstvo, rekao je nakon gostujće pobjede kod Kyzylzhara 1:2 u 2. pretkolu Konferencijske lige trener Osijeka Nenad Bjelica

Nenad Bjelica, šef stručnog stožera Bijelo-plavih, bio je zadovoljan nakon pobjede protiv Kyzylzhara u prvoj utakmici drugog pretkola UEFA Europa konferencijske lige. Bijelo-plavima je trebalo neko vrijeme za staviti utakmicu u ritam koji su željeli, a onda je i kvaliteta došla do izražaja.

'Prilagodba na teren, vremenske uvjete i razliku u vremenu nije bila lagana, vidjeli ste na početku utakmice da možda nismo najbolje ušli, ali kako je utakmica prolazila rasli smo u igri i formi, na kraju pobijedili. Čestitao bih svojim igračima koji su odigrali dobru utakmicu, vjerujem da su u uzvratu naši izgledi za prolaz veliki', a to je najvažnije, rekao je Nenad Bjelica.

Laszlo i Mihret

Krenulo je pogotkom Topčagića, nakon lijepe akcije Kleinheislera i ubačaja Jurčevića, a onda je Laszlo, na stadionu na kojem je nekada igrao u domaćem dresu, sjajnim pogotkom stavio pečat na dobar rezultat.

'Znamo što imamo u Laszlu, kada je ušao u sredinu, kada je u zoni udarca uvijek je opasan za suparnika. Drago mi je i zbog Topčagića koji je igrao u Kazahstanu, marljivo je radio, postigao pogodak i na tome mu čestitam, kao i cijeloj momčadi.'

Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport/tportal

Pomoć navijača

Iako Bijelo-plavi imaju pozitivan rezultat nakon prvih 90 minuta, u uzvratu idućeg četvrtka trebat će im huk s tribina Gradskog vrta.

'Suparnik je pokazao ne samo borbu, već su i kvalitetno došli do nekih prilika. Ona greda s početka, pa udarac kojeg je obranio Ivušić. Pred nama je puno posla u uzvratnoj utakmici, zato apeliram na naše navijače da nas dođu podržati u uzvratu, vjerujem da ćemo im priuštiti zadovoljstvo', poručio je Bjelica klupske web stranice.