traži se trener

Bivši se hrvatski izbornik nakon tri godine vraća u Hrvatski Telekom Prvu ligu?

13.11.2018 u 10:23

Bionic
Reading

Tomislav Ivković završio je svoju epizodu na klupi Slaven Belupa. Koprivničani su se s Ivkovićem sporazumno razišli proteklog vikenda nakon domaćeg poraza od Osijeka 2:0 te sada traže novog stratega...

Nije Tomislavu Ivkoviću pomoglo ni to što je s 'farmaceutima' ostvario samo dvije pobjede u 14 prvenstvenih kola, uz sedam remija i pet poraza, pa je nakon tri poraza u posljednja četiri kola razlaz bio logičan.

U Koprivnici sada 'važu' između tri imena, a najzvučnije je ono Igora Štimca (51). Bivši je hrvatski izbornik u Hrvatskoj vodio Hajduk, Cibaliju, Zagreb te 2015. godine Zadar. Nakon izborničke epizode radio je još i u iranskom Sepahanu te katarskom Al-Shahanyu, a prihvati li se posla u Koprivnici bio bi mu to povratak u Hrvatski Telekom Prvu ligu naklon tri pune godine.

  • +14
Slaven Belupo - Dinamo, 12. kolo HT Prve lige, 2018/19. Autor: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Konkurenti su mu Mario Tokić (43) i Dinko Jeličić (45). Tokić je u Lokomotivi bio pomoćnik Ivkoviću, a pola sezone je i samostalno vodio 'lokose'. Jeličić je vodio Rudeš, a radio je i kao šef omladinskog pogona u španjolskom prvoligašu Alavesu.