JAKO BLIZAK

Bivši momčadski kolega i prijatelj Michaela Schumachera digao na noge sportsku javnost: Znam u kakvom je stanju...

24.05.2020 u 07:56

Bionic
Reading

Umirovljeni brazilski vozač Formule 1 Felipe Massa izjavio je kako jako dobro zna kakvo je zdravstveno stanje Michaela Schumachera

Massa je bivši momčadski kolega stradalog sedmerostrukog prvaka, a izgleda kako je on jedan od rijetkih koji je ostao blizak s obitelji u teškim trenucima pa je tako upoznat sa cijelom situacijom oko oporavka slavnog Nijemca.

'Znam u kakvom je stanju, imam sve potrebne informacije, jer sam uvijek bio blizak s njim. S njegovom suprugom Corinnom se nisam često družio jer nije dolazila na utrke. Moramo svi biti svjesni da je ovo teška situacija te da moramo poštovati želje obitelji koja još uvijek ne želi iznositi stvari u javnost. Tko sam onda ja da to napravim?', rekao je Massa pa dodao:

'Svaki dan ga sanjam i molim se da mu bude bolje. Želim da se ponovno vrati na stazu i bude potpora sinu. Volio bih da se to dogodi jednog dana.'

Podsjećamo, Michael Schumacher je sa sedam naslova prvaka najuspješniji u Formuli 1, a krajem prosinca 2013. doživio je tešku nesreću na skijanju, a o njegovom zdravstvenom stanju gotovo da se ništa ne zna, jer ga je obitelj izolirala od javnosti. Poznato je da obitelj na liječenje i oporavak troši na milijune eura.

  • +5
Michael Schumacher Izvor: Profimedia / Autor: Piaggesi/Fotogramma/Ropi / Zuma Press / Profimedia