bez dlake na jeziku

Bivši kapetan šampionskog Hajduka udario po Andreju Kramariću kao nitko do sada, pale su teške riječi...

26.03.2023 u 14:19

Bionic
Reading

Hrvatska je remizirala s Walesom 1:1, a ne smiruju se reakcije na situaciju iz završnice prvog poluvremena u kojoj je negativni junak Andrej Kramarić

Napadač Hoffenheaima zabio je jedini gol za Vatrene, ali je isto tako bio sebičan u 45. minuti kada nije dodao loptu Perišiću koji je bio u mat situaciji da povedemo 2:0. Mnogi su komentirali taj trenutak, za tportal i Ivan Katalinić o čemu više čitajte OVDJE.

Ni izbornik Zlatko Dalić nije mogao pobjeći od te situacije, a svoje mišljenje dao je i Hrvoje Vejić, zadnji kapetan Hajduka koji je osvojio naslov prvaka Hrvatske sa splitskim klubom.

'Ostao sam ošamućen, pripremio sam se da za opjevati našu igru, a ono se pokazala nepredvidiva ćud nogometa. Pa oni su uputili jedan udarac na gol', rekao je Vejić za Sportske novosti, a zatim je udario na Kramarića.

'Može se dogoditi da si bolji i da na kraju ostaneš prikraćen rezultatom, ali nikako se ne smije tolerirati onoliku sebičnost Kramarića u 45. minuti. Tu se nije radilo o gladi za golovima, tu je bio čisti egoizam. Pa ću kazati da je to situacija u kojoj 'radije ću ja promašiti nego da ti zabiješ'.'

  • +69
Hrvatska - Wales, kvalifikacije za EP 2024. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL