MLS

Bivši igrač Rijeke svjedočio nevjerojatnom preokretu svoje momčadi

08.04.2024 u 09:23

Bionic
Reading

U utakmici sedmog kola Zapadne konferencije sjevernoameričke Major League Socce (MLS) Sporting Kansas City i Portland Timbers su odigrali 3:3 nakon što je domaćin ispustio vodstvo 3:0.

Sporting je poveo 3:0 golovima Williama Agade (13, 45+3) i Daniela Rosera (38). Domaćin je u 61. minut imao i jedanaestrac kojeg Agada nije iskoristio, nakon čega je uslijedio veliki obrat. Evander je u 64. minuti smanjio na 3:1 iz kaznenog udarca, Felipe Mora je u 66. zabio za 2:3, a rezultat je izjednačio Eric Miller u 81. minuti.

Bivši igrač Rijeke Dario Župarnić nije nastupio za Portland koji je deseti na Zapadu s osam bodova, dok je Sporting sedmi sa deset bodova.

U ranije odigranoj utakmici St Louis City i Dallas su odigrali 0:0.

Petar Musa je za goste odigrao cijeli susret. Dallas je 13. na Zapadu sa četiri boda, dok je St. Louis na 11. mjestu s osam bodova.

Vancouver je u kanadskom okršaju pobijedio Toronto sa 4:0 golovima Briana Whitea (6), Picaulta (29), Ryana Gaulda (81) i Ranka Veselinovića (89). Hrvatski nogometaš Damir Kreilach nije nastupio za domaćine.

Vancouver drži prvo mjesto na Zapadu sa 13 bodova, a Toronto je sedmi na Istoku sa 10 bodova.

New England Revolution je pobijedio Charlotte sa 1:0, a Kristijana Kahlinu je svladao Carles Gil u sudačkoj nadoknadi prvog dijela.

Revolution drži posljednju, 15. poziciju na Istoku sa četiri boda, a Chatlotte je deveta s osam bodova.