Potpisao na dvije godine

Bivša zvijezda Dinama napravila neočekivani transfer u redove srpskog drugoligaša; Crvena zvezda ima plan za njega ako se vrati u formu

07.07.2021 u 17:29

Bionic
Reading

Srpski drugoligaš FK Grafičar se pohvalio zvučnim pojačanjem. Bivši igrač Dinama i Crvene zvezde Luis Ibanez potpisao je na dvije godine

Luis Ibanez je u Dinamo stigao 2008. godine iz Boca Juniorsa, a na Maksimiru se zadržao do zime 2015. godine kada je prešao u mađarski Gyor ETO. Za Dinamo je argentinski lijevi bek odigrao 162 utakmice i zabio 15 golova, te upisao 18 asistencija.

Nakon odlaska iz Dinama je osim za mađarski Gyor igrao i za beogradsku Crvenu zvezdu, turske Trabzospor i Karabukspor i Zrinjski iz Mostara, a sada je pronašao novu sredinu. U želji da ostane na radaru Zvezde, 32-godišnji Argentinac je napravio pomalo neočekivani potez i potpisao za srpskog drugoligaša Grafičara.

Spomenuti klub je filijala Crvene zvezde, a Ibraneza su doveli potpuno besplatno kao slobodnog igrača. Navodno je plan Zvezde vratiti Argentinca u formu kroz Grafičar pa onda povući u svoju svlačionicu.

Ibanez je prošle sezone odigrao 11 utakmica u svim natjecanjima za Zrinjski, ali nije zabio gol niti imao asistenciju. Formu će pokušati podići u redovima Grafičara koji se i pohvalio zvučnim pojačanjem.

'Danas smo u novim prostorijama u Senjaku održali konferenciju za medije i predstavili našeg novog igrača, svima dobro znanog Luisa Ibaneza. Igrač je potpisao na dvije godine!', stoji u objavi kluba.