TREBA LI BIŠĆANU?

Bio je igrač ManUtda, ali u Rudešu se tek treba nametnuti!

12.10.2016 u 13:57

Bionic
Reading

Puno se ovih dana u medijima spominje ime drugoligaša Rudeša. No dojam je da je tome veći razlog dovođenje Etzaza Hussaina, bivšeg igrača Manchester Uniteda, nego odličan rezultatski uspjeh Bišćanove momčadi

Naravno, dolazak bivšeg igrača Manchester Uniteda nije mala stvar, no za aktualni rezultat, a koji izgleda i više nego dobro, zaslužni su igrači s kojima Bišćan radi i marljivo trenira posljednjih mjeseci.

'Mislim da je Rudeša malo previše po medijima u zadnje vrijeme', kratko je na ovu temu rekao Igor Bišćan.

Ono što je također evidentno i jasno uočljivo na treninzima jest da Hussainovo nogometno znanje nije upitno, no isto tako lako je uočljivo da mu nedostaje pravi natjecateljski ritam treniranja i igranja utakmica.

Poznavajući trenera i njegovo shvaćanje nogometa, Hussainov pedigre neće biti argument zbog kojeg će igrati, a jedino kako će izboriti mjesto u momčadi bit će forma kojom bi eventualno nadmašio nekog od aktualnih prvotimaca.

No u tome leži i odgovornost na ljudima iz kluba jer ako je jedini Hussainov motiv to da se u ekspresnom roku od dva mjeseca vrati u natjecateljsku formu pa da u siječnju 'zapali' negdje za veći novac, onda je nepotrebno da netko od igrača zbog 'prolaznika' izgubi mjesto u momčadi.