KAŽE NIKAD VIŠE

Bilića je sada sram: Ne bih to napravio da sam znao da se snima!

17.06.2016 u 12:56

Bionic
Reading

Slaven Bilić iznimno je emocionalno reagirao na pogodak Dimitrija Payeta u utakmici Francuske i Albanije, za vrijeme prijenosa na ITV-u. Sada priznaje da nešto slično nema namjere ponoviti...

Podsjetimo, bivši hrvatski izbornik bio je jedan od stručnih komentatora ITV-a tijekom susreta u srijedu, zajedno s Christianom Karembeuom i Ianom Wrightom, a kad je njegov igrač iz West Hama Dimitri Payet potvrdio pobjedu u sudačkoj nadoknadi, popeo se na stol i na koljenima proslavio taj trenutak.

Ta je snimka obišla cijeli svijet, a naš strateg u svojoj kolumni za Daily Mail priznaje da je mislio kako njegova reakcija neće biti snimljena i puštena javnosti.

'Znam da je ova snimka izazvala metež u Engleskoj i malo me sram zbog toga. Nisam znao da će to prikazati na televiziji. Ne bih to napravio da sam znao da će prikazati,' piše Slaven Bilić i dodaje:

'Možda ste vidjeli moj trenutak strasti na ITV-u prethodnih dana, ali pokušat ću se suzdržati od ponovnog penjanja na stol, jer mogla se dogoditi gadna nesreća!'

Bilić kaže da je njegova reakcija bila i dijelom izazvana time što su u studiju drugi komentatori navijali za Albaniju pa je jedva dočekao svoj trenutak koji mu je omogućio njegov ljubimac Dimitri Payet, najbolji igrač West Ham Uniteda.