IZBORNIK O AUSTRIJI

Bilić: Pobjeda je slađa zbog Barićevih izjava

20.05.2010 u 17:49

Bionic
Reading

Jutro nakon pobjede u Klagenfurtu nad Austrijom, u hrvatskoj reprezentaciji bilo je ugodno raspoloženje. Jedino je izbornika malo zasmetala izjava Otte Barića, no Bilić mu je odgovorio na svoj način

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prijateljski ogled s Austrijom pobijedivši minimalno 1:0, no igra koju su izabranici Slavena Bilića prikazali u Klagenfurtu nikog nije ostavila ravnodušnim. No utakmica u Austriji imala je svoj uvod u liku Otta Barića koji je pred utakmicu konstatirao kako 'Bilić nije baš tako veliki trener, već su od njega to napravili mediji'.

'Ma koliko god ti ljudi bili eminentni, ne brinemo mnogo oko njihovih izjava. To do nas dođe, čujemo to, ali nakon pobjeda nam samo sve samo bude slađe', kazao je Bilić i tako pokazao što misli o izjavi nekadašnjeg hrvatskog izbornika.

Izbornik je potvrdio da Eduardo neće zaigrati ni protiv Walesa, no trebao bi konkurirati za Estoniju.

'Nitko od neće odigrati sve tri utakmice. Mislili smo protiv Walesa odmoriti nositelje igre, pa bi oni onda zaigrali u Tallinu. Ali što se utakmica bliži protiv Walesa, bliži smo ideji da igraju svi najbolji', objasnio je Bilić.