BIT ĆE JOŠ PRILIKA

Bilić: Pletikosa sada ne smije očajavati

29.08.2009 u 16:43

Bionic
Reading

Izbornik Slaven Bilić teško je primio vijest o ozljedi vratara hrvatske reprezentacije i moskovskog Spartaka Stipe Pletikose

Stipe Pletikosa je bio pred realizacijom transfera u Tottenham, ali ozljeda na treningu spriječila ga je da postane novi suigrač Luke Modrića i Vedrana Ćorluke.

'Ovo je nemoguće, stvarno... Strašno mi je žao, a kako i ne bi bilo. Čuo sam se sa Stipom i prije nego se znalo što je, baš u to vrijeme je, kaže, u klub stizala službena ponuda Tottenhama za jednogodišnju posudbu', rekao je Bilić, a prenosi hns-cff.hr.

Pletikosina ozljeda pogodila je i reprezentaciju samo dva dana prije okupljanja, uoči ključnih okršaja za rasplet u skupini.

'Ma nedostajat će nam silno i zbog same atmosfere. Ipak je on jedan od najstarijih po stažu, broji skoro 80 nastupa, nije i ne može biti isto s njim i bez njega. Što se tiče eventualnog pozivanja trećeg golmana, nećemo ništa dramatizirati, imamo odlične Runju i Subašića, pozvat ćemo još jednoga vratara, no o tome ću se očitovati u nedjelju na press-konferenciji', dodao je Bilić.

Podsjetimo, Pletikosin menadžer Marko Naletilić naglasio je da je transfer u Tottenham bio pred samom realizacijom.

'Šteta, baš šteta, što drugo reći, sjetim se odmah Fulhama od prije nekoliko godina... U ovakvim situacijama se ne smije očajavati, život ide dalje, treba se i mora gledati naprijed. Sve će to već nekako proći i uvjeren sam kako će Plete zasigurno imati još prilika za toliko željeni Premiership. On je u najboljim vratarskim godinama, iskusan, uvjeren sam kako je još puno sjajnih sezona pred njim', završio je hrvatski izbornik Slaven Bilić.