TEŽAK ROĐENDAN

Bilić ne može vjerovati da je pod pritiskom: Ovo nema logike!

12.09.2017 u 08:59

Bionic
Reading

Slaven Bilić nakon pobjede West Hama nad Huddersfieldom priznaje da osjeća pritisak tijekom cijele godine i da mu nema logike tražiti smjenu trenera već nakon prva tri kola Premiershipa...

Bivši hrvatski izbornik proslavio je ovog ponedjeljka svoj 49. rođendan pobjedom 2:0 protiv Hudderfield Towna, prvom ove sezone u Premiershipu.

  • +3
Slaven Bilić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da West Ham u tom susretu nije pobijedio naš bi strateg vjerojatno bio smijenjen i priznao je nakon trijumfa da je osjećao veliki pritisak.

'Osjećam pritisak tijekom cijele godine, to je davno počelo. No, za mene nema logike biti pod pritiskom nakon tri utakmice, ali to je moderni nogomet i normalno da sam osjećao pritisak,' otkrio je Slaven Bilić pa dodao:

'Svejedno, zadržali smo mirnoću i malo promijenili način na koji je posložena ekipa te smo se vratili osnovama.'


'Ovo je bio odličan poklon za moj rođendan. Najvažnije je samopouzdanje. Imamo kvalitetnu ekipu punu kvalitetnih igrača i moramo zadržati protivničke igrače daleko od posjeda lopte u opasnoj zoni u kojoj nam mogu zaprijetiti,' objasnio je Bilić koji je ovog ljeta započeo svoju treću sezonu u Premiershipu, a s prva tri osvojena boda probio se na 18. mjesto na ljestvici...