sve objavljeno

Bili su sinonim za veliku ljubav i savršen odnos, no kako su sami započeli vezu, tako su je sada i okončali; Mauro Icardi prevario fatalnu Wandu?

17.10.2021 u 07:39

Bionic
Reading

Prije desetak godina, kada je Mauro Icardi ušetao u njezin život i razorio prijateljstvo s Maxijem Lopezom, odnosno njegovu vezu s Wandom Narom, nogometni fanovi su bili zgroženi postupkom tada mlađahnog argentinskog napadača. No, čini se da se povijest ponavlja....

Wanda Nara i argentinski nogometaš 28-godišnji Mauro Icardi, danas napadač PSG-a, u vezi su već desetak godina. Tada je fatalna Wanda zbog njega ostavila Maxija Lopeza, što je bio veliki skandal.

Podsjetimo, plavokosa ljepotica Wanda udala se za Lopeza 2008. godine, no nakon pet godina braka sve se spektakularno raspalo. Otkrivena je njezina strastvena afera s Lopezovim najboljim prijateljem Maurom Icardijem, koji je s Wandom ljubovao mjesecima prijatelju iza leđa.

Razvoj te skandalozne priče jednostavan je - Icardi i Lopez bili su veliki prijatelji dok se u njihov odnos nije uplela fatalna plavuša. Nakon što tadašnja gospođa Lopez nije mogla odoljeti požudi pa se prepustila u Icardijeve ruke, Lopez je sve saznao i došlo je do rastave.

Sada se Wandi, čini se, događa slična sudbina. Naime, ona je u subotu mnoge šokirala svojom objavom na društvenim mrežama, a poruka je lako razumljiva.

'Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku*ve'.

Vrlo brzo Ubrzo nakon toga Wanda je prestala pratiti Icardija na Instagramu i mnogi smatraju da je njihovoj ljubavi kraj, a nagađa se da je krivac za to Mauro Icardi.

Francuski mediji objavili su da je, navodno, Icardi prevario Wandu i da je ona to saznala, te je očito odlučila sve podijeliti s javnošću.