uzbuđenje na 'čizmi'

Sprema se spektakularna zamjena na relaciji Juventus - PSG, a ona bi donijela i povratak jedne od najbuntovnijih žena nogometaša na TV ekrane

13.04.2021 u 10:15

Bionic
Reading

U redovima torinskog Juventusa evidentno nisu sretni rezultatima svoje momčadi ove sezone, pa se već sada razmišlja o preslagivanju igračkog kadra. Talijanski mediji tako navode kako bi Juventus u ljetnom prijelaznom roku inicirao razmjenu igrača s PSG-om

Juventus je svakim kolom sve dalje od obrane naslova talijanskog prvaka, što je, uz ispadanje u Ligi prvaka, svakako veliki minus trenera Andree Pirla, ali i skupih igrača koje ima na raspolaganju.

Naravno, još se ne zna kako će priča oko Pirla završiti, ali vrlo izvjesno je da će se unutar momčadi dogoditi značajnije promjene. Jedna od njih vezana je uz Argentinca Paula Dybalu, 27-godišnjeg, koji igra na poziciji drugog napadača, i koji nosi dres Juvea već šestu sezonu.

Njega bi navodno čelnici kluba rado poslali u Pariz, točnije u PSG, a iz njega doveli drugog Argentinca, Maura Icardija.

Doduše, razlog takvoj trampi nisu loše Dybaline predstave, već njegova odluka da ne produžuje ugovor, a koji mu stječe 2022. godine. Jer, ako ga ne produži, Argentinac bi mogao besplatno napustiti klub.

Dakle, sada je možda i zadnja prilika da u Staroj dami na njemu zarade, iako je to manje vjerojatno s obzirom na veliku financijsku krizu među nogometnim klubovima. Ili barem da ga zamijene za igrača približno iste vrijednosti, što Mauro Icardi i jest.

Ta simpatija prema Icardiju u Juventusu traje već dugo, još iz vremena dok je ovaj 28-godišnji napadač nosio dres Intera. Ipak, prije dvije sezone, na nagovor supruge i menadžerice Wande Nare, Icardi je ipak prihvatio poziv iz Pariza te zaobišao Torino.

Tko zna, od nove sezone, možda ćemo ga ipak opet gledati u Serie A, a Wandu Naru u brojnim TV emisijama, gdje je često znala biti gošća i polemizirati sa svima.