UGRADILI MU PREMOSNICE

Bila je to borba za život legende Bayerna, pod hitno je završio na operaciji, a njegove su riječi bile proročanske

24.12.2022 u 07:41

Bionic
Reading

Jedan od najuspješnijih nogometnih trenera, koji je s Realom i Bayernom bio europski prvak, pri tom s bavarskim velikanom osvojio četiri naslova njemačkog prvaka i jedan kup, a Borussiu (M) vodio do naslova Kupa pobjednika kupova, Jupp Heynckes proživljavao je kritične trenutke

Prije dvadesetak dana ovaj vrhunski nogometni trener, danas 77-godišnjak, Jupp Heynckes, završio je u bolnici na hitnoj operaciji jer su mu se zatvorile dvije arterije u prsima, te su mu ugradili nekoliko premosnica.

Bio je Heynckes nakon toga dva tjedna u bolnici, ali sada je u puno boljem stanju, jer je tijekom operacije sve prošlo prema očekivanjima.

'To je bio najgori period u životu. Nisam mogao spavati, vrijeme kao da je stalo, bilo je užasno', rekao je Heynckes.

Morao je tako Heynckes propustiti mnogo toga što je planirao, a posebice teško mu je palo što nije mogao pratiti svjetsko prvenstvo, odnosno niti putovati na finalni između Argentine i Francuske.

Posljednja utakmica koju je pogledao u sklopu Svjetskog prvenstva bila je između Argentine i Australije kada su Argentinci slavili sa 2:1.

'Rekao sam svojoj ženi da će Argentina biti prvak. Tako je i bilo. Oni imaju Messija, kojem se svi mladi nogometaši dive i vole ga. On je kao otac sa svojim sinovima', pojasnio je Heynckes.