UŽIVANCIJA U NOVIGRADU

'Bikovi' izgurali City iz finala, s Dinamom za prvi naslov

15.10.2016 u 18:43

Bionic
Reading

Prvo izdanje Istria Football Youth Cupa stigao je do završne faze, odnosno utakmica za plasman. Dinamo je još u petak izborio finale, a u subotu je doznao da će mu suparnik u njemu biti Red Bull Salzburg

Nakon kišnog petka i prognoze da bi i u subotu moglo biti obilnijih oborina, vrijeme se smilovalo te su suncem obasjani tereni u Rovinju i Umagu bili ugodni domaćini.

U prvom subotnjem ogledu Milan je s 1:0 svladao Tottenham Hotspurse pa su 'crveno-crni' izborili drugo mjesto u skupini i u nedjelju će se boriti za treće mjesto.

Suparnici Talijana bit će igrači Manchester Cityja koji su se nadali finalu, međutim planove su 'građanima' poremetili igrači Red Bull Salzburga koji su s 4:2 svladali Romu i osvojili prvo mjesto u svojoj skupini. Roma je pak ostala bez boda i u nedjelju će se s Tottenhamom boriti za peto mjesto.


Slobodan dan pak imali su igrači Dinama i Manchester Cityja, a kako im je i vrijeme išlo na ruku, dio dana proveli su u zajedničkom druženju i šetnji Novigradom. Tada su vjerojatno i pričali o mogućem finalnom dvoboju, međutim 'bikovi' su im pokvarili planove.

'Kao prvo moram reći da sam sretan što smo u dvije utakmice pobijedili dva velika suparnika, ali i što je još važnije, što su naši dečki, koji su i najmlađa ekipa jer u sastavu su igrači rođeni 2001., za razliku od ostalih koji imaju i igrača rođenih 2000., igrali i odličan nogomet. Naravno, želja nam je u slaviti i u finalu, ali znam da neće biti jednostavno', rekao je za tportal.hr Fabijan Komljenović.
448304,448473,448234,447752