ULTIMATUM UPRAVI

Bijesni Ronaldo zaprijetio odlaskom: Ili on ili ja!

22.11.2015 u 09:44

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanske La Gazzette i španjolskog dnevnika Sport, Cristiano Ronaldo nema namjeru biti dio Reala u budućnosti ako će ga voditi Rafa Benitez...

Nakon blamaže u El Clasicu, čini se da je odnos trenera i igrača u madridskom klubu dodatno pogoršan. Nezadovoljnih je mnogo, a među njima je i najveća zvijezda Cristiano Ronaldo koji nikako ne razumije što Rafa Benitez želi od njega i suigrača na terenu.

Poraz 0:4 od najvećeg rivala prema pisanju La Gazzette dello Sport učinio je svoje i Portugalac je upravi postavio ultimatum: ili ja ili Rafa Benitez. Naime, Ronaldo namjerava napustiti Madrid na ljeto i najvjerojatnije karijeru nastaviti u PSG-u ako ne bude zadovoljan uvjetima rada u 'kraljevskom klubu', što zapravo znači da Benitez mora otići.

Prema pisanju Marce, budućnost trenera time je zapečaćena. Nije još sigurno hoće li ga Real zamijeniti odmah, dati mu još koji tjedan prilike ili mu se zahvaliti u svibnju, no neće ga biti u Madridu sljedeće sezone.

No, prema anketama provedenima među navijačima, najveći krivac za debakl je predsjednik Florentino Perez kojem su i skandirali da odstupi u završnim minutama utakmice. Tako bi Real u skoroj budućnosti mogao ostati bez dvije važne figure na svom čelu, a hoće li to zadovoljiti Cristiana Ronalda ili će svejedno otići, ostaje za vidjeti...