anketa marce

Bijesni navijači okrenuli leđa Rakitiću nakon debakla: Gotovo pola ih želi da ode iz Barcelone…

09.05.2019 u 11:26

Bionic
Reading

U velikoj anketi dnevnika Marce čak 48% bijesnih navijača Barcelone priželjkuje odlazak Ivana Rakitića iz kluba ovog ljeta, a još bi im bilo draže da klub napuste trener Valverde, Philippe Coutinho i Kevin Prince Boateng…

Svi koji vole Barcelonu još uvijek su u šoku nakon neočekivanog ispadanja od Liverpoola u polufinalu Lige prvaka, unatoč prednosti 3:0 uoči obračuna na Anfieldu.

  • +12
Liverpool - Barcelona (uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka) Izvor: Pixsell / Autor: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL

U Španjolskoj se traže krivci zbog kojeg je katalonski klub doživio debakl i nastavio čekati na europsku krunu koju je posljednji put osvojio 2015. godine.

Veliku anketu na tu temu proveo je i dnevnik Marca koja je između ostalog otkrila koje bi igrače voljeli navijači gledati na Camp Nouu sljedeće sezone.

Još pod emocijama bolnog poraza čak 48% ih se izjasnilo da žele da Rakitić ne nastavi u Barceloni ovog ljeta, za što je zasigurno kriv skroman nastup protiv Liverpoola. Od prvotimaca posebno su bijesni na Coutinha kojeg 83% ne želi više gledati u klupskom dresu, dok je najgore prošao Kevin Prince Boateng s čak 87% onih koji smatraju da nije dovoljno dobar za ovaj nivo nogometa.

Da su navijači bili ogorčeni pokazuje da je čak i Messi dobio 24% negativnih glasova, a do jučer su ga proglašavali božanstvom.

Što se trenera Valverdea tiče, čak 70% ispitanika želi da napusti klupu, a kao idealnu zamjenu vide klupsku legendu Xavija Hernandeza koji tek treba pokrenuti trenersku karijeru, dok su druge dvije opcije junaci Lige prvaka, Jürgen Klopp i Erik Ten Hag.

Za dva tjedna, ako Barca osvoji dvostruku krunu pobjedom protiv Valencije u finalu Kupa kralja, rezultati sličnih anketa sigurno neće biti ovako negativni…