napad na kolegu

Bijesni Mourinho otkrio koga smatra najgorim trenerom u povijesti Premiershipa!

13.03.2018 u 08:16

Bionic
Reading

Jose Mourinho prozvao je Franka de Boera najgorim trenerom u povijesti Premiershipa te odgovorio na njegove kritike vezane uz korištenje Marcusa Rashforda u napadu Manchester Uniteda...

Mourinha ovog utorka čeka obračun sa Sevillom u osmini finala Lige prvaka, a press konferenciju uoči dvoboja iskoristio je kako bi odgovorio na kritike bivšeg trenera Crystal Palacea Franka de Boera.

  • +10
Premier liga, Manchester United - Liverpool Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nizozemski stručnjak izjavio je nakon utakmice Manchester Uniteda i Liverpoola da mu je žao Marcusa Rashforda što mora igrati pod trenerom poput Mourinha, a na to je dobio žestok odgovor.

'Pročitao sam izjavu najgoreg trenera u povijesti Premiershipa koji kaže da nije dobro što Rashford ima mene za trenera kojem je bitno jedino pobijediti. Da ga je Frank trenirao, naučio bi samo gubiti, jer je on izgubio sve svoje utakmice,' ispalio je bijesni Jose, aludirajući na katastrofalne rezultate De Boera s Palaceom u kojem je dobio otkaz već na samom početku sezone, nakon što je klub startao s četiri poraza u Premiershipu.

Portugalac je u engleskom prvenstvu pobjedom za vikend protiv Liverpoola učvrstio drugo mjesto, no od titule se već oprostio, a svjestan je da neće biti lako niti protiv Andalužana u Ligi prvaka nakon remija bez golova u Sevilli.

'Čeka nas teška utakmica protiv ekipe koja nije izgubila od Liverpoola ni kod kuće ni u gostima. Sevilla je jako dobra ekipa, a rezultat prvog susreta sve ostavlja otvorenim,' zaključio je Mourinho koji je prošle sezone s Manchester Unitedom u Ligu prvaka ušao osvajanjem Europske lige.