IZGUBIO ŽIVCE

Bijesni Karlović Parižanima ostavio 'suvenir' nakon poraza!

03.11.2015 u 16:42

Bionic
Reading

Ivo Karlović loše je podnio poraz od Roger-Vasellina u 1. kolu velikog turnira u Parizu, a pri izlasku sa stadiona iskalio je bijes na reketu...

Hrvatski 36-godišnji tenisač završio je tenisku sezonu ovog utorka porazom na otvaranju ATP 1000 turnira u Parizu. Izgubio je od 14'. tenisača svijeta, domaćeg predstavnika Edouarda Roger-Vasselina.

Bio je to deseti poraz u 2015. godini Diva sa Šalate u 'tie-breaku' odlučujućeg seta i jako ga je loše podnio, jer bio je uvjeren kako je posao priveo kraju kada je oduzeo servis protivniku i kod 5-3 servirao za meč.

No, na svoj servis iznenađujuće je tada Karlović izgubio četiri poena u nizu zbog čega je bijesno dvaput udario reketom u mrežicu pri izmjeni strana. Nakon što je zatim u odlučujućoj igri izgubio 7-5, Ivo nije izdržao, bijesno je razbio reket i zatim ga ostavio na terenu i izašao s njega. Netipično za inače mirnog zagrebačkog veterena, no očito je očekivao puno više od turnira u Parizu.


Karlović kad se malo ohladi vjerojatno će ipak biti zadovoljan samim sobom, jer iza njega je jedna od najboljih sezona u karijeri, tijekom koje je osvojio turnir u Delray Beachu, igrao finale Newporta te se trenutno nalazi na sjajnom 21. mjestu ATP ljestvice.