peru ne može vjerovati

Bijesna reakcija Modrića o kojoj svi pričaju: Umjesto kazne, nagrada za Luku!

24.03.2018 u 09:08

Bionic
Reading

Tijekom poraza od Perua malo toga je polazilo za nogom hrvatskim reprezentativcima, a Luka Modrić je u završnici u jednom trenutku izgubio živce i bijesno odgurnuo protivničkog nogometaša Yoshimara Yotuna koji mu je smetao pri izvođenju slobodnog udarca, a sudac je zatim isključio Peruanca...

Hrvatska neće po dobrome pamtiti Miami i dvoboj s Peruom u kojem je bila lošija momčad na terenu i izgubila 2:0.

Autor: Youtube

Malo je bilo raspoloženih nogometaša u ovoj utakmici, a posebno je podbacila obrana koja je loše reagirala kod oba pogotka protivnika te ih je mogla primiti još i više, da je Peru bio koncentriraniji pri realizaciji.

Osim neslavno primljenih golova, još jedan detalj s utakmice zaintrigirao je nogometnu javnost. Naime, Luka Modrić u jednom je trenutku ljutito odgurnuo Yotuna koji mu je smetao pri izvođenju slobodnog udarca, a sudac je kaznio Peruanca i dodijelio mu žuti karton, dok veznjaka Reala nije ni opomenuo.

Autor: Youtube

Bio je to drugi žuti karton za Yoshimara Yotuna pa je Peru u 76. minuti ostao s igračem manje, što je razljutilo njihove navijače, ali nije utjecalo na krajnji ishod utakmice.

Rijetkost je vidjeti Luku kako gubi živce na terenu, no njegov autoritet je presudio i prošao je nekažnjeno. Valjda će se do početka SP-a i dvoboja s Nigerijom 16. lipnja malo smiriti...

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.