veliki kiks 'kraljeva'

Betis šokirao Real Madrid: Luka Modrić uspio spasiti gol s crte, ali ni to nije bilo dovoljno da se izbjegne novi poraz

08.03.2020 u 23:05

Bionic
Reading

Nogometaši madridskog Reala propustili su vratiti se na vrh ljestvice španjolskog prvenstva, oni su na gostovanju kod Betisa u Sevilli u susretu 27. kola izgubili s 1:2 (1:1) i tako ostali dva boda iza vodeće Barcelone

Nogometaši madridskog Reala propustili su vratiti se na vrh ljestvice španjolskog prvenstva, oni su na gostovanju kod Betisa u Sevilli u susretu 27. kola izgubili s 1:2 (1:1) i tako ostali dva boda iza vodeće Barcelone.

Do završnice prvog poluvremena niti jedna momčad nije stvorila ni priliku za pogodak, a onda je prvo Betis poveo golom Sidneija (40) da bi Real poravnao iz kaznenog udarca kojega je realizirao Benzema (45+3-11m) nakon prekršaja na Marcelu.

U drugom poluvremenu Joaquin je propustio veliku priliku za Betis u 55. minuti, on je zaobišao i vratara Courtoisa, no potom je uputio preslab udarac prema golu pa je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić izbio loptu s gol-linije. No, ono što nije realizirao Joaquin jest Tello koji je u 82. minuti izbio sam pred gostujućeg vratara i zatim rutinirano pogodio donji lijevi kut.

Betis je sada 12. s 33 boda, dok je Real ostao na 56, a Barcelona nakon subotnje 1-0 (0-0) pobjede protiv Real Sociedada ima 58. Modrić je igrao za Real do 79. minute.

  • +5
La liga, Betis - Real Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Daniel Gonzalez Acuna / Zuma Press / Profimedia