NELAGODA U MADRIDU

Bellingham ga izgurao iz momčadi, a on u siječnju odlazi k Rakitiću?

15.10.2023 u 10:32

Bionic
Reading

U madridskom Realu nema mira ni tijekom reprezentativne pauze. Španjolski mediji raspisali su se o 24-godišnjem španjolskom reprezentativcu, Brahimu Diazu, koji je prije povratka u Madrid, imao tri odlične sezone u dresu milanskih Crveno-crnih

U siječnju 2019. godine Real ga je kupio od Manchester Cityja. No, u tom mandatu Brahim Diaz nije dobio puno prilike te je procijenjeno da je bolje za njega da ode na posudbu.

I stigao je u AC Milan, gdje je u tri sezone imao zapaženu ulogu. Naravno, u Realu su procijenili da je vrijeme za povratak.

Ali istovremeno na Santiago Bernabeu stigao je i Jude Bellingham, koji igra sjajno. I logični je nasljednik Luke Modrića, što znači da je Diaz opet u drugom planu.

Zato se ove nedjelje na veliko piše kako će 24-godišnji Španjolac, koji je igrao u sedam prvenstvenih utakmica, ali skupio je tek skromnih 108 minuta (op.a i zabio jedan gol), već ove zime na novu posudbu.

Prema istim napisima, najvjerojatnije je da će preseliti u Sevillu, odnosno Ivanu Rakitiću, kako bi ostao u LaLIgi i Realu 'na oku'.