OŠTRO PO FRANCUZU

Beckenbauer: Riberyja boli briga za Bayern!

27.07.2009 u 10:46

Bionic
Reading

Svakodnevne priče oko Francka Riberyja i njegova statusa u Bayernu potpuno su iživcirale Franza Beckenbauera koji nije birao riječi u vezi ovog francuskog veznjaka koji mjesecima sanja o odlasku u Real Madrid

Otkad je završila prošla sezona, Real Madrid na svaki mogući način pokušava dovabiti u svoje redove Francka Riberyja iako francuski reprezentativac ima valjan ugovor s minhenskim Bayernom. Cijela ta trakavica već pomalo ide na živce Bayernovim čelnicima, a sad je po stolu lupio i Franz Beckenbauer koji se oštro obrušio na Francuza u redovima Bayerna.

'Ribery je u München došao samo kako bi napravio ime! Njega uopće nije briga za Bayern', prenosi Bild riječi 'kaisera Franza'.

S obzirom na to da je Ribery po dolasku u Bayern iz Marseillea prije dvije godine potpisao četverogodišnji ugovor s bavarskim klubom, svima je jasno da mora odraditi još dvije sezone u Münchenu. No postoji mogućnost da Ribery sljedećeg ljeta napusti Bayern bez obzira na sve, jer prema pravilniku FIFA-e, igrač ispod 28 godina može napustiti klub nakon tri godine ugovora.

Dapače, Beckenbauer tvrdi da je Ribery to znao i kad je potpisivao ugovor s Bayernom.

'Zašto bih ja potpisivao četverogodišnji ugovor ako želim ostati samo tri godine?', pita se alfa i omega njemačkog nogometa.

Sasvim sigurno da su dobrano zatrovani odnosi između Francuza i Bayerna te da bi za svačije dobro bilo najpametnije da dođe do 'rastave braka'. No kakva bi to poruka bila drugim igračima? Čemu onda ugovori ako igrač može otići kad god ga je volja?